Wij zoeken een beleidsmedewerker onderwijs en zorg (28-32 uur)

EDventure zoekt een beleidsmedewerker onderwijs en zorg (28-32 uur) die ontwikkelingen en trends op het gebied van onderwijs en zorg signaleert en inventariseert en vertaald naar kansen voor onze leden. Daarvoor analyseer je informatie en volg je het nieuws op de voet. Je doet gevraagd en ongevraagd voorstellen en geeft adviezen op het gebied van onderwijs en zorg en implementeert het vastgestelde beleid. Je voert beleidsevaluaties uit en stelt rapportages op. EDventure is in beweging en in deze dynamische tijd vraagt dat om een team dat met energie en enthousiasme de verandering kan begeleiden.

Bekijk hier de volledige vacature en mogelijkheid om te solliciteren.

Wij zoeken een beleidsmedewerker onderwijs en zorg (28-32 uur)