Vacature alert: beschrijvingen maken voor onderwijsdatabank.nl voor 4 uur in de week

Ben je student en op zoek naar een bijbaan voor ca. 4 uur per week, flexibel vanuit huis in te vullen? Solliciteer dan naar de functie van beschrijver voor onderwijsdatabank.nl.

EDventure beheert de online databank voor het onderwijs www.onderwijsdatabank.nl. De Onderwijsdatabank is een informatiesysteem voor schoolpersoneel, studenten, onderwijsadviseurs, ouders, hulpverleners en beleidsmakers. Het biedt eenvoudig een totaaloverzicht van alle voor het onderwijs relevante publicaties: van boeken en tijdschriftartikelen tot leermiddelen, audiovisuele media en andere educatieve bronnen. De beschrijvingen van deze publicaties worden gemaakt door studenten. Ben je een taalvaardige student, werk je nauwkeurig en heb je affiniteit met het onderwijs , dan komen we graag in contact met jou.

Bekijk hier de volledige vacature: Vacature beschrijvingen maken voor onderwijsdatabank.nl voor 4 uur in de week

Vacature alert: beschrijvingen maken voor onderwijsdatabank.nl voor 4 uur in de week