Voor het netwerk Ziezon zoeken wij een Netwerkregisseur

Heb jij hart voor de ontwikkeling van kinderen en de rol die het onderwijs en de zorg daarin spelen? Neem je graag initiatief, schakel je gemakkelijk tussen werkzaamheden en mensen? Heb je kennis en/of ervaring met zieke leerlingen en onderwijs of een vergelijkbare context? Heb je HBO/WO denk-/werkniveau? Dan hopen we van harte dat je reageert op onze vacature.

Jouw rol
Als netwerkregisseur versterk en positioneer je het netwerk Ziezon en ondersteun je het werk van de consulenten onderwijsondersteuning zieke leerlingen (OZL). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de professionalisering van de consulenten. Consulenten zijn in dienst van onderwijsadviesbureaus of educatieve voorzieningen in academische ziekenhuizen. Het netwerk Ziezon verenigt hen. De consulenten
zorgen ervoor dat de ziekte van een leerling zo min mogelijk invloed heeft op de voortgang van het onderwijs.

Wij vragen
Voor deze functie zoeken we een aanjager die een aanspreekpunt is voor zowel zorg- als onderwijsprofessionals en –beleidsmakers als de leden van het netwerk Ziezon. Een empathische ambassadeur die ondersteunt, inspireert en initiatief neemt. De netwerkregisseur stimuleert vernieuwing van het vak, zet en houdt OZL beproefde kennis toegankelijk. Iemand die de uniforme kwaliteit van het werk van de consulenten bewaakt en verbetert. De netwerkregisseur is medeverantwoordelijkheid voor een doelmatige besteding van het subsidiebudget en een kwalitatief goede leerlingenregistratie. Een scherp oog voor cijfers is een pré. De netwerkregisseur heeft aantoonbare kennis van het werkveld, kan strategisch en beleidsmatig denken en handelen en heeft een goed gevoel voor verhoudingen.

Wij bieden
Als netwerkregisseur heb je een initiërende en verbindende rol binnen het landelijk netwerk Ziezon. Je bent de spin in het web. Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 20 uur per week. Bij voorkeur verspreid over de week ingezet. De standplaats is Den Haag (Maanweg 174), op het kantoor van EDventure, maar je zult ook veel onderweg zijn.

Plaats in de organisatie
Het landelijk netwerk Ziezon is een gezamenlijk initiatief van EDventure en NFU. De netwerkregisseur treedt in dienst bij EDventure, vereniging van adviesbureaus voor onderwijs en jeugdhulp. De netwerkregisseur valt onder de directeur-bestuurder van EDventure en wordt ondersteund door een projectmedewerker die de uitvoerende werkzaamheden op zich neemt.
Het kantoor van EDventure in Den Haag is je thuisbasis maar je zal ook veel op pad zijn naar de verschillende regio’s. Het team van EDventure bestaat verder uit 8 collega’s. Het landelijk netwerk Ziezon bestaat uit vijf regio’s met ieder een regiocoördinator. De regio’s zijn vertegenwoordigd in het landelijk kernteam, waarvan je als netwerkregisseur de voorzitter bent.

Algemene informatie
Organisatie: EDventure (als verantwoordelijke voor aansturing en (financieel) beheer van het netwerk Ziezon).
Sector: Onderwijs, onderwijsadvisering en somatische zorg
Plek: Netwerk Ziezon (Netwerk ziek zijn en onderwijs)
Functie: Netwerkregisseur (HBO/WO denk-/werkniveau + aantoonbare ervaring in gelijksoortige functie/context)
Schaal: 11 (Arbeidsvoorwaardenreglement EDventure)
Omvang: 20 uur per week
Dienstverband: Jaarcontract met uitzicht op verlenging

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 20 juni 2019 in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Ben je enthousiast? Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV vóór vrijdag 7 juni naar: EDventure, ter attentie van Margreet de Vries, info@edventure.nu. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen via info@edventure.nu of 070 3154 100. Kijk voor meer informatie op https://ziezon.nl/.

Voor het netwerk Ziezon zoeken wij een Netwerkregisseur