Nieuwe flyer kwaliteitsregister Onderwijsadviseurs (KZGO) voor zelfstandige onderwijsadviseurs

Het kwaliteitsregister is een initiatief van EDventure, de landelijke vereniging van adviesbureaus voor onderwijs en jeugdhulp. Het register is bedoeld om EDventure-leden en zelfstandige onderwijsadviseurs met elkaar te verbinden om zo de branche van educatieve dienstverleners te versterken.
Voor onderwijsadviesbureaus hebben we een keurmerk en voor de zelfstandige onderwijsadviseurs een register KZGO. Het keurmerk zorgt voor onderscheidend vermogen en wordt door het onderwijsveld erkend. Een pluspunt ten opzichte van andere adviseurs bij besluitvorming. De audit voor toelating tot het register wordt uitgevoerd door CIPION, een onafhankelijke partij.

In bijgaande nieuwe Flyer KZGO vindt u meer informatie over de meerwaarde van een registratie bij KZGO. Kijk ook op www.kzgo.nl

 

Nieuwe flyer kwaliteitsregister Onderwijsadviseurs (KZGO) voor zelfstandige onderwijsadviseurs