Rombout de Wit interim directeur-bestuurder EDventure

Vanaf 1 april is Rombout de Wit aan de slag gegaan als interim directeur-bestuurder bij EDventure. Hij volgt directeur-bestuurder Annemarie Kaptein op die, na zich 15 jaar te hebben ingezet voor EDventure, benoemd is als bestuurder van Bazalt Groep.

Rombout is geen onbekende in de onderwijsadviesbranche. Zo was hij jarenlang werkzaam als directeur-bestuurder van OBD Noordwest in Hoorn. Op dit moment is hij tevens actief als voorzitter van de Raad van Toezicht bij Comprix in Wolvega (met 41 scholen en 465 medewerkers) en als bestuurder-penningmeester bij het Rode Kruis, District Fryslân. Rombout de Wit zal aanblijven totdat een nieuwe directeur-bestuurder is aangetrokken. Deze zal naar verwachting medio juni worden benoemd.

Rombout de Wit interim directeur-bestuurder EDventure