Maandthema op Onderwijsexpertise.nl: Gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling

Op school leren kinderen spelenderwijs met elkaar om te gaan, naar elkaar te luisteren en samen te werken. De school is daarom bij uitstek de plaats om actief aandacht te geven aan de sociaal-emotionele ontwikkeling en deze te stimuleren.

Ook als het in de klas wat stroef loopt en leerkrachten voor een (complexe) uitdaging staan om dit in goede banen te leiden. Dit kan door het beleid van scholen te richten op zaken als pesten of veiligheid, maar ook met speciale programma’s. Onderwijsexpertise.nl biedt u tal van begeleidingstrajecten en -producten ter bevordering van wenselijk gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Kijk naar ons aanbod met betrekking tot gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling op onderwijsexpertise.nl! Daar treft u een verzameling op het gebied van onderwijsadvies: van organisatie tot aanbod en expert. Alle bij EDventure aangesloten onderwijsadviesbureaus beschikken over het Keurmerk Onderwijsadvies.

 

Maandthema op Onderwijsexpertise.nl: Gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling