Vacature Regiebehandelaar bij OnderwijsAdvies in Zoetermeer/Leiden

OnderwijsAdvies is een ondernemende en innovatieve organisatie die zich richt op klanten in onderwijs, opvoeding en zorg, met vestigingen in Zoetermeer, Leiden, Lisse, Gouda en Hoofddorp. Bij OnderwijsAdvies werken ongeveer 200 mensen die zich dagelijks op professionele wijze en met passie inzetten voor hun klanten waarbij de optimale ontwikkeling van ieder kind centraal staat. Zie voor meer informatie: www.onderwijsadvies.nl. Voor hun vestiging in Zoetermeer en Leiden, zijn zij op zoek naar een:

Leerling onderzoeker/behandelaar (m/v) in combinatie met de taak van regiebehandelaar

Lees hier de volledige vacaturetekst:

vacature regiebehandelaar OnderwijsAdvies

Belangstellenden voor deze vacature kunnen een gemotiveerde sollicitatie met Curriculum Vitae vóór 8 januari 2018 mailen naar PenO@onderwijsadvies.nl.