Prinsjesdag-special 2018: onderwijs- en zorgplannen

Traditiegetrouw heeft EDventure een samenvatting gemaakt van de onderwijs- en zorgplannen die het huidige kabinet op Prinsjesdag heeft gepresenteerd.

Met de formatie nog in volle gang, is Prinsjesdag dit jaar anders dan andere jaren. Want, al presenteert de huidige regering vandaag een nieuwe begroting, het programma van het volgende kabinet is nog niet bekend. Grote beleidswijzigingen zijn er daarom in deze fase niet te verwachten. Wel komt het kabinet met een extra investering van € 270 miljoen voor de verbetering van arbeidsvoorwaarden van leraren. Ondanks die investering gaat de staking op 5 oktober gewoon door.

In deze nieuwsbrief presenteren we u de hoofdlijnen uit de onderwijs- en jeugdzorgplannen van het huidige kabinet. De nadruk ligt hierbij op de onderwerpen waar kansen liggen voor de onderwijsadviesbranche en onze coöperatie ONL

Lees hier de Prinsjesdag-speciaal 2018

Prinsjesdag-special 2018: onderwijs- en zorgplannen