EDventure-leden presenteren zich in ‘pop-up store’ tijdens de NOT

In een zgn. pop-up store zullen 5 onderwijsadviesbureaus, lid van branchevereniging EDventure, hun producten en diensten presenteren aan het NOT-publiek van 24 t/m 28 januari a.s. in de Jaarbeurs.

Voor het concept pop-up store is gekozen om de beursstand snel, op wisselende dagdelen, gereed te maken voor Sardes en  HCO (25 januari), BCO Onderwijsadvies en IJsselgroep (26 januari) en OnderwijsAdvies (27 januari).  Het tijdelijke karakter van dit concept is terug te vinden in het gebruik van het materiaal: strakgespannen staalkabels en stevig karton, waarvan zowel het casco van de stand en de display (‘de boekenkast’) zijn gemaakt. De pop-up store heeft hierdoor een zeer originele en eigentijdse uitstraling!

In het EDventure-deel van de stand wordt door het gebruik van Virtual Reality aandacht gevestigd op Onderwijsexpertise.nl, deze digitale, openbare portal geeft toegang tot alle producten, diensten en experts van de bij EDventure aangesloten onderwijsadviesbureaus. Ervaar levensecht hoe een leerkracht met een zeer gedifferentieerde klas op zoek gaat naar ondersteuning voor het klassenmanagement. Stap met EDventure in de wereld van Virtual Reality!

 

EDventure-leden presenteren zich in ‘pop-up store’ tijdens de NOT