Landelijke bijeenkomst over vernieuwd Acadin goed bezocht

Op 20 april kwamen ruim honderd medewerkers van scholen met een Acadin-abonnement voor het eerst bijeen op een landelijke Acadin-bijeenkomst. Op de bijeenkomst ontvingen de aanwezigen actuele informatie over de leeromgeving en verzorgde prof. dr. Tessa Kieboom, autoriteit op het gebied van onderzoek naar hoogbegaafdheid, een lezing.

Dit schooljaar zijn er meer dan tweehonderd nieuwe opdrachten voor talentvolle leerlingen in de leeromgeving opgenomen. Daarnaast wordt de technische omgeving zo gemoderniseerd dat deze ook geschikt wordt voor het gebruik op een tablet.

Bekijk de terugblik op de Acadin-bijeenkomst.

Over Acadin

Acadin is een digitale leeromgeving voor leerlingen met cognitief talent. Acadin biedt zowel onderwijs op maat voor deze doelgroep, maar ondersteunt ook begeleiders en leerlingen bij het vinden van uitdagende leeractiviteiten die aansluiten op de capaciteiten, interesses en behoeften van de individuele leerling met cognitief talent.

Landelijke bijeenkomst over vernieuwd Acadin goed bezocht