EDventure op jaarlijks congres PO-Raad

Op vrijdag 10 juni vindt het jaarlijkse PO-Raad congres plaats in Congrescentrum Papendal bij Arnhem. Het thema dit jaar is ‘Kennis voor morgen’. Deelnemers vanuit de hele PO-sector ontvangen op deze dag informatie over vragen als: Hoe bereiden wij onze kinderen voor op de toekomst? Wat moeten zij straks weten en kunnen? En, wat moeten wij daarom nú weten en kunnen?

EDventure is op dit congres vertegenwoordigd met een eigen stand waarbij de focus ligt op de vernieuwde website OnderwijsExpertise.nl. Op deze website is het complete aanbod van de bij EDventure aangesloten onderwijsadviesbureaus te vinden én een overzicht van de experts werkzaam voor deze bureaus. Ook de digitale leeromgeving Acadin voor talentvolle leerlingen is met een eigen stand en materialen op het congres aanwezig. Wij ontvangen u graag in beide informatiestands!

EDventure op jaarlijks congres PO-Raad