Samenwerking Stichting Lezen en Schrijven en EDventure

De ministeries OCW, VWS en SZW hebben vorig schooljaar het actieprogramma ‘Tel mee met Taal’ gelanceerd, gericht op de bestrijding van laaggeletterdheid in Nederland.

Voor de uitvoering van Tel mee met Taal wordt bijna drie jaar lang ca. 18 miljoen euro uitgetrokken. Op dinsdag 8 december was de feestelijke, landelijk aftrap van het programma in het Museum voor Communicatie in Den Haag.

lezen-en-schrijvenIn het kader van het actieprogramma ‘Tel mee met taal’ is EDventure de samenwerking aangegaan met Stichting Lezen & Schrijven. Zo levert EDventure een projectleider uit de branche voor de implementatiebegeleiding van de taal- en leesmethode Succes! voor de aanpak van laaggeletterdheid. Adviesbureau Sardes vult deze positie in.

Samenwerking Stichting Lezen en Schrijven en EDventure