Samenwerking Stichting LeerKRACHT en EDventure

Sinds geruime tijd is EDventure met Stichting leerKRACHT in gesprek over schoolontwikkeling en eventuele samenwerking. De stichting heeft aangegeven de komende jaren behoefte te hebben aan extra expertcoaches.

Daarnaast wil zij de educatieve infrastructuur in stelling brengen om op de lange termijn het stokje over te nemen. Stichting leerKRACHT wil zich in 2020 namelijk opheffen. In februari zullen leden tijdens een bijeenkomst van EDventure in samenwerking met leerKRACHT hier verder over geïnformeerd worden.

Bij de aanpak van Stichting leerKRACHT werken leerkrachten en schoolleiding intensief samen om het onderwijs op school naar eigen inzicht te verbeteren. Het leren van elkaar staat centraal in drie kerninterventies: lesbezoek én feedbackgesprek, gezamenlijk lesontwerp, en gestructureerd, kort overleg bij een whiteboard.
Meer informatie over de stichting, haar werkwijze en de expertcoaches vindt u op de website van Stichting leerKRACHT.

Samenwerking Stichting LeerKRACHT en EDventure