Vluchtelingendossier op Onderwijsdatabank

Omdat er veel vraag is naar lesmateriaal voor vluchtelingen, is op de Onderwijsdatabank, het online informatiesysteem voor het onderwijsveld, een speciaal dossier samengesteld met lesmateriaal voor en over deze doelgroep.

Het zijn met name praktische lesprogramma’s met handreikingen voor in de klas. Al het materiaal is in één dossier Nieuwkomers verzameld.
Bekijk het materiaal op de Onderwijsdatabank.

Over de Onderwijsdatabank

De Onderwijsdatabank wordt al meer dan dertig jaar dagelijks door EDventure aangevuld en geactualiseerd en biedt snel en eenvoudig toegang tot de meest actuele en relevante informatie op het gebied van onderwijs. De databank omvat duizenden vakkundig beschreven en relevante beschrijvingen van boeken, (vak)tijdschriftartikelen, relevante wetenschappelijke onderzoeken, video’s, podcasts en leermiddelen.

Vluchtelingendossier op Onderwijsdatabank