EDventure op de NOT

Vanaf dinsdag 27 t/m zaterdag 31 januari ontvangen wij u graag in onze stand op de Nationale Onderwijstentoonstelling in de Jaarbeurs te Utrecht.

Ook tijdens deze editie van de NOT zijn we als vereniging van onderwijsadviesbureaus aanwezig om bezoekers te informeren over ontwikkelingen binnen de branche en onze innovatieve dienstverlening. Wij nodigen u daarnaast van harte uit voor de EDventure-borrel op woensdag 28 januari vanaf 16.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u tijdens deze borrel van gedachten wisselen met leden en relaties van EDventure. Tot ziens op de NOT!

De EDventure stand is te vinden in hal 10 (Management, Advies & Organisatie en Leermiddelen PO), stand D050. De informatie in onze stand is georganiseerd rond een viertal onderwerpen:

  • EDventure, onderwijsadvisering;
  • Verbinding onderwijs en jeugd, jeugdzorg en ouderbetrokkenheid;
  • KlasseContact, onderwijsondersteuning aan zieke leerlingen;
  • E-learning, in samenwerking met Teachers Channel.

Visie onderwijsadviesbranche op duurzame schoolontwikkeling

visie

Visie onderwijsadviesbranche op duurzame schoolontwikkeling

Tijdens de NOT presenteert EDventure de nieuwe visie van de onderwijsadviesbranche op professionalisering en duurzame schoolontwikkeling. Deze visie ondersteunt de unieke positie van onderwijsadviesbureaus in het Nederlandse onderwijs.

Via een brochure en een speciale kraskaart met vragen over de visie kunnen bezoekers aan de NOT verder kennismaken met onze visie. Mensen die de vragen op de kaart goed beantwoord hebben maken kans op een prijs. Aan het einde van de beursperiode worden de winnaars getrokken en de prijzen bekend gemaakt.

Lees verder in de EDventure Nieuwsbrief

EDventure op de NOT